Keep calm and carry on.

Hej hej!
Idag så har jag haft en jätteroligt. Först så speladejag med Djurgården, roligt men dem sög fett. Sen efter det så stack jag , Melinda, Nora och Johanna med 98 till Malmö och kolla Sverige -Kanada, 3-1 till Sverige! Under tiden så tror jag aldrig jag har skrattat så mycket som jag gjorde! Sen så åkte vi med någon 98 pappa som var väldigt speciell om man säger så..! Men sen så stack vi  till mc sen hem. Sen stack jag direkt till jeccica med mamma och Ebba. Nu sitter jag bara och slappar och ska snart gå hem. Imorgon så ska jag till kyrkan med konfan! Jiippii // m

ett fel närmare rätt ett sett att se på saken.

hej hej.
idag började jag klockan 12 för jag hade ingen hemkunskap.  Så jag började med matte sen så hade jag so då det kom någon och prata om gymnasium.  Sen stack jag hem och gjorde klart arbetena, slappa, gjorde mat och nu sitter jag och myser och kollar på lets dance.


Keep calm and be forever young.

hejhej!
Ber så mycket om ursäckt för att jag inte har bloggat men jag har börjat tröttnat och tyckt det är skit tråkigt. Men bara för att alla vill att jag ska blogga så får jag väll ge det en chans.
Igår så var jag på gröningen med alla klasser förutom hannas och majlis grupp. Där gjorde vi intre så mycket mer än att spela brännboll och leta skräp från A-Ö. Efter det så stack ja,wilma,ellen,emma,frida och lovisa till espressohouse och sen vidare till mc. När jag väll kom hem såtog jag det lugnt och sen hade jag träning. Efter träningen var det ju Milan-Barcelona på tv så det fick man inte missa så jag och pappa stack hem till familjen asterman brink och kollade matchen.
idagså har jag varit i skolan och detn är ju torsdag opch då har vi bara en jobbig dag sen så har vi bara handledning och profil. Men på NO så kom det någon från brandstationen och prata om bränder som har varit och sånt.
Nu ska jag göra massa med läxor som ska in i morgon. heja mig ////m

fredag.

hej hej!
äntligen fredag idag. efter skolan så var jag med filippa ochhade lika skoj och hittapå likakonstiga grejer som alltid!
vid 7 såkom felicia till mig då vi satt och kolla på tv, snacka och spela wii. Nu så ska jag sova för jag är sjukt trött.

belive in yourself.

hej hej!
förlååt för att jag inte har bloggat men jag har inte varit inne på datan och har inte orkat men jag ska bli bättre på det.
Idag så har jag varit med emma och frida efter skolan och haft det riktigt skoj. Vi bakade faktiskt plättar och vi var riktigt duktiga på det också.
Nu ska så jag ner till harlyckan och spela lite lätt fotboll för är riktigt sugen på att spela men kan tyvärr inte träna imorgon för jag har jätte ont i knänena
byye byee

i know you want me

hej hej!
Igår så stack jag och filippa och kollade emma när hon spelade match. Tyvärr förlorade dem.
Sen efter det så stack vi hem till filippa och hade skoj. Sen så skulle jag ut och äta med min familj för jag har ju fyllt år så vi stack till big budha och käka där. GOTT!
Sen stack jag till filippa igen med emma och hade lite mer skoj.

Idag så har jag bara gått runder och städat och massa  tråkigt  för jag ska ha släktkalas. Fast innan det så har jag match som jag längtar till. Vi ska spela mot husie så det blir inte än lätt match tror jag.
Nu ska jag fortsäta.    KRAM//M



saknar er♥

all the crazy skit we did last night, that whould be the best memories.

hej hej. idag så har min dag sett ut så här HEMKUNSKAP--> LUNCH--> MATTE--> SO. Efter jag hade slutat så var det direkt hem med att fixa och dona till min fets som jag har haft ikväll. Vi har haft det riktigt roligt faktiskt.
Här kommer lite bilder från kvällen och vad jag fick!

kommer fler bilder i andra inlägg också.♥
kram/m

happy birtday to me.

hej hej!
idag fyller jag 15. Dagen började med att mamma och pappa och ebba kom in och sjöng för mig och gav mig en massa presenter. Sen började jag klockan kvart över 9 med No som var en ganska chill lektion. Sen hade jag handledning och då gjorde jag inte heller så mycket sen hade jag lunch men maten är jätte äcklig så jag,frida , ellen, wilma, emma och filippa stack och käka pizza! GOTT.
Sen hade jag fotbollsprofil och sen nu så siiter jag hemma och väntar på att mamma och evelina ska komma hit så vi kan käka tårta som jag har gjort.

KRAM///M

ETT PAR GRÅA CONVERSE.
EN BLÅ HUNKYDORY KOFTA.
ETT SKARP FRÅN TAMTAM.
EN LÅNGARMAD HUNKYDORY TRÖJA.
EN ROSA LÅNGARMAD HUNKYDORY TUNIKA.
ETT GRÅTT  HUNKYDORY LINNE.
ETT GRÅTT HUNKYDORY LINNE.
ETT HELT VANLIGT VITT LINNE FRÅN MANGO.
BODYLOTION OCH MARABOU♥
ETT HELT VANLIGT LINNE FRÅN MANGO.

imorgon smäller det

hej hej!

la upp en bild innan men av någon konstig anledning så fungerar den inte att se med det var iallafall en bildpå filippa och wilma. Men idag så har jag varit med filippa och wilma och haft jätte mega kul och har varit ute en hel del.Och vi har nu också inset att vi fortfarande beter oss som 7 årinngar. Men efter jag hade varit hos wilma stack jag hem och började baka på min tårta som jag ska äta imorgon för jag fyller 15 :D
Längtar riktigt mycket!
Nu ska jag få lite massage av pappa sen ska jag nanna. KRAM /M

It's a beautiful day

Nu sitter jag med Wilma och Filippa och fikar och kollar ankor!
KRAM

mirror on the wall, here we are again.

hej hej.

Sen efter jag hade kommit hem från konfan så gick jag direkt in i duschen och se gick jag och ebba ner till caroline för att sola. Det var  riktigt skönt. Nu kollar jag på bigbrother, riktigt roligt faktiskt. Men snart så måste jag gå och lägga mig för att orka med skolan imorgon.

Sen ville jag bara säga att jag fyller 15 om 4 dagar. Längtar riktigt mycket, speciellt att jag kan cykla utan cykelhjälm lagligt och inte bli rädd när man ser en polis. ♥ Sen också att den 2 juli så ska jag åka till Kroatien och Italien. Jätte kul också ska vi åka med familjen Mattson som vi har åkt med Mallorca med innan. Men det ska iallafall bli jätte roligt och kan lägga upp bilder på stället sen.
Ni får ha det så bra så länge/ Μ♥





she will be loved.

hej hej!

Igår så började min dag med att klockan halv 10 kolla på när min syster spelade fotboll. Blev 2-2. Sen vid 4 sy spelade caroline så då hängde jag med och kollade där med och det blev 1-1 tror jag. Sen kom vi hem vid 6 och då skulle vi hem till familjen Linde och ha lite melodifestivalenmys. det var då min familj+Linde och Åström. Så det var jätte skoj och var där ett bra tag.
Idag så var jag tvungen att gå upp klockan 8 för att kl kvart i 9 så kom emm aoch hämta mig för vi skulle åka till kyrkan för vi hade en gudstjäns som vi vaqr tvungna att gå på för jag ska ju konfirmera mig. Idag så fick vi också våra såna klänningar där. haha, riktigt fula. Nu så ska jagbara tadet lugnt igen för jag har inte mått så bra på sistonde.
KRAM//M




let me be ya bb.

hejhej.
idag så började jag proen klockan halv 4 och sluta halv 7. Tittade bara på tv denna gången också vilket varjätte tråkigt. Men innan jag började så har jag faktisktstädat hela huset för mamma tyckte jag var laty igår för jaginte hade gjort något på hela dagen.
Men när jag kom hem från praoen så skulle jag och ebba laga maten  och göra en efterrätt så det gjorde vi. Sen nu så sitter jag bara och degar framför datorn och har absolut ingenting att göra.
Men hoppas ni har det roligare än vad jag har.
puuss och kram //m

when love takes over.

HEJ HEJ!

Jätte ledsen för att jag inte har bloggat men jagharintehunnit för efter jag har kommit hem från praoen så har jag träning och efter det så är jag jätte trött och orkar inte att blogga.
Men igår så började jag klockan halv 4 och slutade vid 7. Skulle egentligen sluta senare men maten som magnus gjorde var jätte äcklig och jagvar hungrig så papppa fick hämta mig så jag kunde köpa något att äta. Klockan halv 9 hade jag combat, sista gången tyvärr. Har varit jätte roligt och jag har lärt mig jätte många bra knep och blivit starkare.

Idag¨så börjar jag klockan halv 4 igen och slutar vid 7 kanske. När jag kommer hem så ska jag sticka hem till caroline sen och ha lite tjejkväll med henne och sen på lördag så ska jag dit igen med mamma och pappa + familjen åström så det skaväll bli skoj.
Nu så ska jag ner och käka frukust för jag är skithungrig. KRAM///M






TURN THE LIGHTS OFF

hej hej.
idag började jag klockan 9 och sluta vid 4. Vi har bara suttit och kollat bb och sen åt vi ute för dem hade hemmakväll.
När jag välls står och väntar på bussen så ser jag två korkade personer som försöker gömma sig bakom ett träd. haha det fula var att det visa sig vara ellen och wilma som står och gömmer sig för mig. Tröga människor.

Dom skulle till bogge så jag hängde med, sen till åhlen och hälsa på frida och sen pistachia där jag och wilma tog en glass. Senare på kvällen så kom wilma till och stack vid kvart i 10.
Nu ska jag nanna, ha det så bra
KRAM///M
LÄNGTAR SOM IN I BOMBEN EFTER VÄRMEN.

9 dagar kvar

Hej hej !
Idag har jag inte heller gjort så mycket på praon. Började vid 1 och slutade halv 6 för att jag skulle träna.
Träningen idag gick ändå rätt bra, vi tränade med 98 för vi va inte så många på träningen!
Imorgon börjar jag kl 9 för dem har hemma kväll där dom inte jobbar utan dom får göra vad dem vill men jag vet inte vad vi ska göra imorgon!

Sen har jag kommit på en sak, JAG FYLLER ÅR OM 9 dagar. Stor flicka!!
Men nu ska jag nanna är jätte trött, KRAM///M

PRAO

Hej hej!
Nu är jag och praoar hos min moster, hahha sitter bara och glor på tv hela tiden så det är chill men ändå rätt tråkigt
Vid halv 7 så har jag träning så mamma kommer och hämtar mig i stan lite innan.

KRAM// M

i was to tell you, i love you

hej hej!
idag har jag haft en till slappe dag, riktigt skönt.
men vid 7 så var jag så rastlös så jag och mamma stack och sola. 
nästa hela veckan så har jag prao och börjar  kl 3 och sluta kl 6 så det är chill. ska praoa hos min moster.

ni får ha det så bra så länge.
KRAM /M

its' a mystery, why i can stop thinking about you.

hej hej!
idag så har jag städat mitt rum hela långa dagen. riktigt stökigt var det.
klockan 5 så ska jag spela match. riktigt nervös för har bara spelat ute en gång tidigare och det var med u-laget och då spela jag yttermitt så det är lite pirrigt.

Idag fyller också underbara felicia år. 14 år stor flicka.
Men jag hör av mig sen.

KRAM//M

ett mirakel som kallas kärleken, ett mirakel.

hej hej,
Ber så jätte mycket om ursäkt för att jag inte har bloggat men vi har haft riktigt mycket i skolan. Ett arbete som ska vara inne idag plus hemkunskps provet. Så jag har haft fullt upp med att få allt sånt i skallen.
Men min dag idag har sett ut så att efter skolan så stack jag hem till emmsi och gjorde nada. Skönt.
Sen vid  7 så stack jag hem för att jag skulle äta. Sen hemma var det bara jag och mamma så det sluta med att vi satt och och glodde på tv.

Imorgon ska jag spela vår försat DM-match. Är faktiskt rätt nervös för att har inte spelat ute på jätte länge så enligt mig så suger jag för tillfälligt. Men jag få hoppas på det bästa och nu ska jag nanna.

KRAM/M 
RSS 2.0