OBS I DID IT AGAIN!

SORRY SORRY!
har inte haft någon tid alls att blogga för vi har jätte mycket plugg nu förtiden men idag så har jag bara och suttit med No:n och vid 18.00 hade jag träning och sen när jag kom hem så var det fram med böckerna igen. it sucks men jag har tyvärr inget val. // kram
m

I hate that i love you so

Idag så vakna jag med wilma brevid mig. HÄRLIGT. Vi har bara slappat hela dagen och kollat tv och spelat ett mördarspel som är jätte roligt. Vid halv 4 så stack hon hem och sen dess så har jag suttit och gjort alla läxor vi har till i morgon. Hata läxor!:( Men ni får ha det så bra och hoppas ni har det bättre än mig nu för jag har inte roligt! /// kram m
ÄLSKAR ER TJEJER!

BILEN

Hej hej!
Just nu sitter jag i bilen påväg hem från en cup i Höganäs!
Jag spelade 2 matcher, första gick hyfsat bra och sen andra lite sämre men vi kämpade och hade roligt som är huvudsaken. Sen spela dom andra dom andra matcherna och det gick också bra där men inte tillräckligt!

Sen nu när jag kommer hem så ska Wilma sova hos mig och då ska vi bara mysa och käka pizza!
// kram m.

SJUK

Idag så börja jag klockan kvart över 9 men fick ändå gå upp vid sju för Ebba fyllde år, 12 år stor flicka nu!
Idag så har jag knappt varit i skolan för jag mådde inte så bra så jag var bara med på NO:n. Just nu så sitter jag bara och tar det lugnt och sen ikväll så ska vi äta på restaurang för Ebba fyller år.
// kram m.

Väla

HEJ HEJ!
Idag har jag haft studiedag och då var jag på väla med wilma men innan vi gick till väla så stack jag lite tidigare och gick till tam tam för jag skulle ha ett par byxor men dem var tyvärr slut så jag gick till mammas jobb och vänta på att wilma skulle komma...!
vid ett så var vi bussen på väg till väla och var där ett bra tag och med mig hem fick jag en bh, t-shirt och gummiband som man aldrig kan få förlite av!
Just nu så sitter jag bara och slappar och gör lite läxor då och då.
detta var nog allt jag hade att säga. kram/m




MIN UNDERBARA WILMA

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0