Lonly I'm mr Lonly.

Hej Hej!
Wilma stack vid halv 2 och då kom Emma. Vi har hoppat lite på stutsimattan som jag och ebba satt upp igår. Sen har vi tagit det lugnt och haft skoj. Ikväll kommer familjerna Asterman/ brink och norell/Gustavsson hit fast utan Evelina och julia som jag kommer nog ha skit tråkigt men kanske Emma kommer rädda mitt liv. Nu Ska jag börja göra ve mig och sånt ! Kram / m

 

Sol, vind och vatten är det bästa som jag vet!

Hej hej!
Konfirmationen i lördags va jätte rolig, fick jätte många fina presenter.
I går så kolla jag först b laget sen så var jag lite med min faster som bor i Örebro och jag träffar nästan aldrig henne. Hon hade då också med sina söta hundar. Sen på kvällen så kom ellen, wilma och Emma hem till mig och sov över också. Vi hade ju jätte roligt som vanligt. Älskar er!
Sen på morgonen så stack ellen hem för hon mådde inte bra. Nu så sitter jag och wilma i en klätterstälning och solar och myser!
Kram m

GRATTIS MIN UNDERBARA BÄÄBIIS!

-

Fy skäms på mig asså, har inte bloggat på jätte länge för att jag har verkligen inte orkat och sen så är min data i sönder så jag kan inte blogga där ifrån.
Men från måndagen till onsdag så har jag varit på läger. Det var riktigt jävla roligt. Tror inte det gick någon sekund då jag inte hade något att göra eller inte skratta.
Sen i torsdags så var det skola igen.
No-handledning-profil så det var är jätte lugn dag. Nu idag börjar jag kvart i 10 med hemkunskap.
Ni får ha det så bra så länge och jag måste skärpa mig med bloggandet!/ m

It's true that we don't know what we've got until we lose. But it's also true that we don't know what we lose until we've been missing until it arrives .

Hej!
Idag började jag min dagar kl kvart över 9 med NO. Sen handledning sen profil så det har varit en lugnt dag precis som alla andra torsdagar. Sen efter skolan så stack jag, Emma och Filippa till stan för jag skulle ta ett till hål i örat. Det gjorde faktiskt inte så ont. Sen så stack vi till mc och feta oss. Efter det så tog vi bussen hem sen cyklarna till Filippa och var där en stund. Sen kl halv 8 hade jag träning. I morgon börjar jag kl kvart i 10 så det blir en lång sovmorgon!
/ m

You never know how strong you are until being strong is the only choice you have.

Hej hej!
Min dator är i sönder så det är därför jag inte bloggar så ofta. Men nu sitter jag iallafall och pluggar på mitt NO prov jag har imorgon. Idag så har jag haft en tråkig dag, först idrott - engelska och svenska med samma tråkiga lärare- no. Sen stannade jag kvar en stund med Sofia, oliver , Ida och Emma. Jag fick idag också en present av världen bästa Filippa. En Viktoria Secret parfym.
Ha det så bra så länge/ m

You are the one.

Home sweet home.

Hej Hej!
Orkade inte skriva igår men jag kom hem från ett underbart och jätte roligt träningsläger med laget. Där har vi tränat+tränat+tränat+ätit +match. Där va också en jätte rolig gymnasal med massa skummkuddar och trampoliner som vi hade skoj med, dock skadade sig Melinda tyvärr där. Krya på dig vännen! Men sen på söndagen efter vi hade tränat och ätit så stack vi hem i en timme sen så skulle vi spela match igen mot borstahusen 9-1 till oss. Vi spelade faktiskt riktigt bra då tyckte jag.
Sen på kvällen så kom familjen Mattson förbi en stund. Idag så har jag haft en ta-det-lugnt-dag. Riktigt skönt! Har faktiskt bakat kanellbullar som var riktigt goda, sen har jag skrivit inbjudnings kort till min konfa.
Imorgon är det skola, vilket jag inte längtar till för jag vill gärna sova länge lite till.. Men ni får ha det så bra så länge/ m

This is what Im made of.

On my way to lingvallen.

Hej Hej.
Nu är jag påväg till lingvallen med nora i bilen. Vi ska på träningsläger där så det kommer inte vara en lugn helg.
Jag tror inte jag kommer skriva så mycket här för jag kommer träna hela dagarna och på söndag kl 4 ska jag spela match också så vi ses nog på måndag! Ha det / M
Ha det bra

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3288610/images/2012/pic_197280682.jpg" class="image">

hjälp....

hej hej!
Jag behöver lite hjälp här! Vilken av dessa bikinisar är finast?



Denna?


Eller denna?

kram/ moa ♥

What doesn't kill you, makes you only stronger.

Jaadddåååå.

Hej hej!
Underbart väder. Innan idag så har jag och mamma varit i stan för att leta efter kläder till min konfirmation och efter 4 timmars letande så har jag äntligen hittat det!
Nu kan man äntligen släppa det och sluta tänka på det!
Sen klockan 7 så var jag på gudstjänst, alltid lika roligt!
Nu ska jag sova riktigt skönt/ m❤

Dagens

Tröja- hunkydory
Jeans- Gina tricot
Skinnjacka- Zara
Mobilväska- cream

Miss you.

Ett fel närmare rätt ett sätt att se på saken.

Hej hej!
Nu ligger jag hemma hos hemma med Wilma och ellen och Emma så såklart.
Vi har har tagit det lugnt men ändå haft jätte skoj som vanligt. Imorgon så ska jag till stan med mamma för vi ska kolla på juveler och kläder som jag kanske kan önska mig till konfirmationen.
Nu ska jag fortsätta att mysa / m

Dancing in the moonlight.

Hej hej! Idag gick jag upp vid halv 10 för klockan kvart i 11 skulle jag klippa mig. Som du har jag världens bästa kompis som hängde med mig. Vi var också tvungna att gå till 3 butiken för min mobil som jag fick igår fungerade inte...!
Sen så var jag och Emma suger sugna på glass så det blev en glass. Nu så åkte vi nyss hem och jag var ingen aningen vad jag ska göra men klockan kvart i 4 har jag samling för jag ska spela match mot hdff!
Ni får ha det så bra / m

 

i may not be there yet, but I'm closer than I was yesterday.

hej hej!
idag så vakna jag upp med wilma brevid mig. Vid 10 var hon tvungen att gå för hon var ju tvungen att gå ut med marley. Så jag tog det lite lugnt och sen vid 3 så skulle jag ta bussen för jag skulle till sjukgymnasten men den kom ju aldrig så jag vänta i en evighet på bussen. Sen när jag väll kom till stan så träffade jag nora där och sen gick vi upp till sjukgymnasten och gjorde oss snäppet biffigare.  Efter det så tog jag bussen hem men kände mig inte sådär jätte bra så jag skippade träningen. Nu så ska jag bara ta det lugnt och i morgon så ska jag kanske ut med mina underbara kompisar och käka lite lunch.  /Μ ♥

lite fula bilder men saknar detta underbara långa hår jag hade tills en kossa till frisör klippte av det..!!!!!!!!!!!!

a life without love is like a year without summer.

hej hej!
idag ska wilma nanna över hos mig. Vi kommer nog ha lika roligt som altid sen ska vi också kolla på en film, prinsen över egypten. Vi har nu också gjort chokladdoppade jordgubbar. gott!
Nu ska vi göra något annat, ha det! /m
'
RSS 2.0