ohh sometimes i get a good feeling.

hej hej!
idag s¨har jag varit i skolanoch senefter det så stack jag hem och börja bygga på min tekniska uppgift som äntligen är färdig+ mitt skriftliga arbete. Nu är det bara hemkunskaps provet på fredag som jag behöver oroa mig över sen så kan man änligen slapna av och sluta tänka på den jävla skolan hela tiden.

KRAM//M

it sucks to be me right now.

hej hej.

har inte har tid att blogga idag. Men idag har min dag sett ut så här  idrott--------------------> håååållllllaa-------> matte. När jag hade håla så stack jag och wilma hem till mig och byggde på våra mobiltelefoner som vi ska göra.
Efter skolan så stannade jag där i trekvart typ för emma skulle ha lösen till sin citrix så jag stannade med henne och lite underhållning fick vi av diako, swerwan och någon annan.konstiga men ändå roliga typer.
När jag kom hem så satt jag mig som vanlig med arbetet och sen vid 8 hade jag träning. Nu sitter jag med arbetet igen och ska snart gå och lägga mig.


 

apologizing. doesn't always mean that you're wrong and the other person is right. it just means that you value your relationship more than your ego.

hej hej.
Efter skolan stack jag till efterlängtade sjukgymnasten,not! Brukar  vara jätte tråkigt men i och med att jag bara fick massa massage så var det inte så farligt. Fick med mig 3 övningar som jag ska göra hemma och jag har haft så ont på sistonde så jag ska faktiskt försöka göra dom övningarna. 
Sen när jag kom hem så starta jag datan och jobba med arbetet ochhar suttit med det hela eftermiddagen.
Skulle egentligen tränat nu också menhar jätte ont i ryggen.

KRAM// M
23_large

back in school.

hej hej!
Igår så spelade jag med u-laget, riktigt roligt!
Jag brukar ju vanligt visst spela mittback men nej då skulle patrik ha mig som yttermittfällt. Haha finns inte ord så nervös jag blev just då men jag gick in och gjorde mitt bästa och det var faktiskt så att jag var nära på att göra mål ett antal gånger. Det var faktiskt mycket roligare än mittback så det var ju bra.

Nu så är jag tillbaka i skolan och har nu temat. Sen efter skolan ska jag tillbaka till tråkiga sjukgymnasten för jag har haft ont i ryggen på sistonde ochnu har jag också ont i svankotan tyvärr men nu måste jag fortsätta.

KRAM//M

var nöjd med allt som livet ger och allting som du kring dig ser, glöm bort bekymmer sorger och besvär.

hej hej.

idag så vaknade jag vid halv 11, riktigt skönt.
Idag ska jag spela med u-laget, är riktigt nervös för jag har bara inomhus fotboll i mitt huvud och glömt bort hur man spelar utomhus.
Sen är jag också helt degig i kroppen så jag kan typ inte springa känns det som men jag ska göra så gott jag kan.

Nu så ska jag hålla på med mitt skolarbete som ska vara inlämnat nästa vecka och jag är inte nära färdig så känner mig riktigt stressad.

You can try but never stop me, this is what am made of.

Hej Hej.
Idag har jag varit på cup hela dagen i Kristianstad .
Var väll en helt ok cup men rätt många bonna lag. Första vann vi med 1-0 sen 5-0 , 6-0. I 8 dels 1-0, kvart 5-0 ( gjorde också mål denna matchen) :D sen i semi 3-1 och i finalen så vann vi med 3-0 tror jag. Vi spelade också riktigt bra vissa matcher och hade bra tempo.
Nu så är jag hos Emma med Ellen också och myser. Vi ska kränga godis och pizza!

a loving heart is the beginning of all knowledge.

ellen gick för en stund sen och vi har bara slappat hela långa dagen. Ikväll blir det väll att fortfarande ta det lugnt, äta go mat och sen imorgon blir det cup så det gäller att jag går och lägger mig i tide så jag är pigg och utvilad.

KRAM//M
ÄLSKAR ER SÅ ENORMT MYCKET!

live with no excuses and love with no regrets.

hej hej.
Igår var jag ju hos ellen och då satt vi bara i mörkret hemma hos henne och myste  med popcorn och cola.
Sen när jag skulle hem så kom den lilla filuren med mig hon och nanade.
Vi vaknade vid 10 tyvärr för mitt rum är så himla ljust. Men sen duchade vi och sen har vi bara slappat hela långa dagen. Jätte skönt!

Jag har också fått tillbaka min mobil  från lagning, snacka om att jag är glad :D

jag tog en kula för dig och fick en smula tillbaks.

hej hej!
idagså har jag varit och bowlat med pappa och ebba. Jätte roligt och kom 2:a.
Sen efter bowlingen skulle jag och ebba sticka hem fast tog en liten tur inom mc.
Sen så kände vi attd et var ett tagsen vi var med felicia och sofia så vi stack till dom och jag har varit där tills nu. Haha sveriges skönaste brudar. Roligaste var nog när deras hund hade mördaten mus/råtta. Hela huvudet var av, riktigt äckligt. Nu ska jag till min efterlängtade ellen och kanske emma ocg filippa också kommer sen. Vi kör lite mys bara vi för vi ska inte till sirocco för jag mår inte så bra har haft ont i huvudet 4 dagar i rad denna veckan!
Men men nu ska jag till ellen!


KRAM// M

life won't wait for you.

är med och tävlar om 2 säckar med en massa saker hos denna tjejen. http://tinanj.se/2012/february/tavling.html

ju mer dom spottar på mig desto snabbare kommer jag blomma.

hej hej!
idag så fick jag upp vid 7 för att vid 9 skulle jag, pappa, ebba och emma sticka till vallåsen.
Där har vi vari tills nu så jag är helt slut . Men det var riktigt skoj där och trillade inte en ända gång medans emma trilla typ 18458056 gånger.
Nu väntar jag på att maten snart ska bli färdig och sen ska jag nog sova för jag är så kopiöst trött.

Imorgon vet jag inte vad jag ska göra, får väll vänta till någon hör av sig till mig som jag kan hitta på något med.
KRAM ///M

i don't know what i am waiting for, but i still continue to wait for it anyway.

hej hej!
idag gick jag upp vid 8 för jag skulle på klättring kl 10. skulle egentligen ta bussen men som tur skulle mamma ändån dit.  Klättringen var faktiskt rolig men det var sjukt jobbigt och det gjorde riktigt ont i händerna. Vi träffade faktiskt vår gammla fritidsledare där, en riktigt go brud.
Efter klättringen så stack vi till espresso house och drack varm choklad och en muffins, gott.
haha där var vi också på lite vantjackt, filippa la sina vantar på ett bord för vi skulle paxa bordet. Men nej, det fattar tydligen inte 2 tjejer så dom slänger iväg dem ochvi hitta inte dom när vi kom tillbaka. Men sen lite senare efter viplanerathur vi skulle göra så  fick hon dem tillslut.
Nu käkar vi frukitsallad och chillar.




KRAM///M

baby i like it

hej hej!
Nu så är jag med filippa och vi har bakat cup cakes. Blev riktigt bra!
Vi gjorde någon chokladmuffins med jordgubbs sak över. Dem ser riktigt goa ut, så nu väntar vi bara på att dem ska 'stelna' sen så måste vi gå ner med 2 till caroline och lina.

igår så var jag med EMMA INTE EMRIK, hon som skrev på min blogg, pajas.
Men nu får ha det så bra så llänge och här kommer massa bilder på dem!
KRAM///  M
JÄTTEFINA BILDER

i am no superstar

hej hej!
idag så gick jag upp klockan halv 9 för att sen klockan halv 10 gå på gudstjänst som var den segaste någonsin. Sen efter den så gick vi till församlingshuset och gjorde lite grejer där. När jag kom hem så käka jag sen kom emrik till mig, och nu har vi bara slappat och lite sånt(6).

ASSÅ MOA DU ÄR DEN BÄSTA TJEJEN SOM FINNS. HOPPAS DU TYCKER LIKA MYCKET SOM MIG FAST DÅ ATTJAG ÄR DEN BÄSTA KILLEN SOM FINNS. DU ÄR SÅ SJUKT UNDERBAR// DIN ALLRA BÄSTA KILLE EMRIK:)


 

pretty girls

a drop in the ocean would changing the weather.

Hej hej!
idag så har jag varit med wilma på väla, köpte inget för jag har inga pengar tyvärr. Men sen efter det så stack vi hem till wilma igen och då kom ellen och lovisa. Då satt vi bara och snacka lite om allt.
När jag kom hem så käka jag ochv sen dess har jag bara slappat.
imorgon har jag konfa till klockan 15. tagga!




När man var liten levde man bara livet och hade det bra!

heeeelluu

hej hej!
igår så gick jag i skolan och då såg min dag utsåhär --> hemkunskap -->matte --> so.
sen efter skolan så stack jag och lina och sola. sskköönntt.
sen på kvällen så stack jag till wilma och sov över där.
nu ligger jag brevid bästa wilmis och retar henne lite, jätte roligt.
nu ska vi käka frulle och sen till väla. KRAM/ MOA

bara så att ni vet så kommer jag inte blogga så mycket för min iphone är på lagning så jag har en riktig tegelsten nu :(



school

HEJ HEJ.
nu sitter jag i skolanoch har handledning, håller på med mitt arbete. Innan idag så hade jag No och sen så har jag fotbollsprofil men jag ska inte vara med för jag fick en lårkaka igår när jag halka med cyklen på isen. Men nu ska jag fortsätta. KRAM// M 

what doesn't kill you, makes you only stronger.


FAMILY 

fight for you.

HEJ HEJ.
min dag har sett ut såhär --> idrott --> engelska --> svenska -->no.
Så det har varit en jätte lugn dag idag. Efter skolan stannade jagkvar med dem som hade labboch skrev min labbraport för hemma så gör man en massa annat hela tiden samtidigt. Sen när jag kom hem så började jag med att öppna datan och jobba med arbetet och håller fortfarande på.
Min dag börjar också med att både mamma och pappa säger till mig att inte cykla, men jag är moa och jag gör oftast inte vad dom säger om jag inte vill det. Så jag cyklar och självklart så trillar jag och får en lårkaka -.-
Men ni får ha det så bra KRAM//M

hejsan svejsan lingon sås

hej hej!
glad alla hjärtans dag på er alla.
idag så har jag varit i skolan och den såg ut såhär --> idrott --> spanska prov ---> bild --> matte --> labb. Som ni
ser så har det varit en rätt lugnt dag så det är ju härligt. Just nu sitter jag med wilma hemma hos mig och vi har fikat lite och 'firat' alla hjärtans dag! Ikväll har jag träning men ska nog inte gå på den för jag har ont i min rygg.
Men ni får ha det så bra. KRAM/M

IF YOU DON'T MEAN WHAT YOU SAY THEN SHUT THE FUCK UP.

HEJ HEJ.
Idagså har jag haft en riktigt otursdag. Dagen började med att jag försov mig till 9.00 när jag började 5 över. Sen är jag så kopiöst trög och tar på mig converse och dem har ett jätte hål så jag fick ju snö in i skon hela tiden. Sen fick jag en snöbolle i huvudet och en massa annat....
Men annars så började min dag med svenska --> so--> rast --> engelska test -->spanska. vi har ju ett
HEJ HEJ.
Idag så har jag haft en riktigt otursdag. Dagen började med att jag försov mig till 9.00 när jag började 5 över. Sen är jag så kopiöst trög och tar på mig converse och dem har ett jätte hål så jag fick ju snö in i skon hela tiden. Sen fick jag en snöbolle i huvudet och en massa annat....
Men annars så började min dag med svenska --> so--> rast --> engelska test -->spanska. Vi har ju ett tema som jag har snackat om innan så det har ändå varit rätt chill i skolan.
Imorgon har jag spanska prov så jag sitter och pluggar på det nu.
KRAM /// M



Vill ha sommar nu eller åka utomland till ett riktigt varmt land.

YOUNG ,WILD & FREE.

HEJ HEJ!
Idag så har jag tagit det lugnt hela dagen, riktigt skönt.
Imorgon är det skolan vilket känns lite sådär, vi har ett tema i skolan som vi jobbar med i nästan varje ämne så det är ändå rätt chill.
Men nu ska jag sova, sov så gott.      KRAM//M

I WILL ALWAYS LOVE YOU.

HEJ HEJ!
Idag vakna jag vid 9 med glädje, snö. Men sen såg jag också att Whitney Houston har dött tyvärr,riktigt bra sångare.Riktigt tråkigt faktiskt.
Men idag så har jag faktiskt ingen aning vad jag ska göra, bara chilla antar jag. Men skriver mer sen kram //m

I LOVE YOU I LOVE YOU I LOVE YOU I LOVE YOU.


HEJ HEJ.
Idag så har jag så varit på bio med emma, riktigt bra film. Sen så stack vi hem till mig och hämta lite grejer och sen stack vi hem till emma och feta oss lite. Vid 17.00 tiden så stack vi hem till fille där vi har tillbringat vår lördags kväll och haft riktigt skoj!
Nu ska jag sova så ha det så bra.   kram//m
Otroligt gammal bild, men älskar er tjejer!

WE FOUND LOVE IN A HOPLES PLACE.

HEJ HEJ
idag så ska jag kolla på bio med emma, skoj!
Sen ikväll är det gladiatorerna, riktigt skoj är det pogrammet. Men jag skriver mer sen.
kram/m

YOU ARE THE REASON WHY I BECAME STRONGER BUT STILL, YOU ARE MY WEAKNESS.


Så nu är städandet klar och dt känns riktigt bra nu. Det är bara jag och pappa hemma nu för ebba är på disco och mamma på dammiddag så jag får väll se om vi kan hitta på något som vi brukar göra. Imorgon så ska jag kolla på bio med emma. Har velat se den filmen vi ska se jätte länge och äntligen någon som vill se den med mig!
kram /// m

PHUUUU!

HEJ HEJ! 
min dag har sett ut såhär --> hemkunskap --> matte prov --> so prov.
Riktigt jobbig dag har det varit, 2 prov på en dag och precis efter varandra är inget att leka med.

Nu ska jag städa mitt rum för detser för hemskt ut, kram //m. 

JAGHJÄRTAPLUGG.

Just nu sitter jag och plugga vilket jag har gjort hela dagen, inte roligt. Kan skriva mer sen om dagen men jag måste plugga lite till kram /m.

HOMEWORK HURTS TREES.

EVERY DAY I BEG FOR IT TO STOP, BUT IT DON'T.

IF STRESS BURN CALORIES,I'D BE A SUPERMODEL.

take a glance at yesterday, seeing how much you’ve grown since then.

Så nu har jag fixat lite med moa's blogg, hoppas det blev bra!
http://enlovissa.blogg.se/ här hittar ni mig och min blogg föresten, ha en bra dag! kram lovisa.

..

PLUGG SJUK OCH MER PLUGG

SJUK....

HEJ! idag så har jag inte varit i skolan för jag är förskyld och har ont i huvudet.
Så jag har inte gjort så mycket mer än att kolla på NCIS men var tyvärr ändå tvungen att sticka till skolan och lämna en praolapp. Hoppas ni andra mår bra //// kram m.



You are so beautiful.













hejej!
idag vakna jag och wilma vid 9, då gick vi upp och käka frukost sen efter detså stack vi till något sånt ställe där där var billiga saker och vi hitta små fynd.
Sen när vi hem till stugan igen så stack vi ner till sjön med hundarna där det vais så man kunde gå på den och där spenderade jag och wilma våran dag typ.
Vid 16,00kom jag hem och sen dess har jag bara slappat. Imorgon är det skola men ska inte komma för jag är jätte förskyld och vill inte smitta dem andra. Nu sak jag nanna så puss och godnatt/// kram m. PS: wilma du är bäst!.

Alla känner alla på landet, ja där får man va som man vill.

Nu sitter jag i en stuga med Wilma i svenstorp, jätte mysigt.
Idag så kom dom och hämta mig vid 12 och så körde vi hit, sen så har vi bara åkt pulka och gått en jätte lång runda, det va faktiskt riktigt mysigt. Men nu ska jag fortsätta att mysa med wilmis/// kram m.

i got a pocket full of sunshine.

Nu så sitter jag och emma och kollar på film, jätte mega kul.
imorgon vid 12 så kommer wilma och hämtar mig så åker vi till stentorp. //// kram m

Hey i heard you were a wild one.

hej hej!
igår hann jag inte blogga för jag skulle göra so:n sen så tog mamma också min data för hon säger att jag är beroende va den vilket inte jag tycker...:(
Men igår så var jag då i skolan och fröst hade redovisningi No:n och det gick ändå rätt så bra, sen hade jag handledning och peter min handledare är intei skolan så jag fick ha handledning med map och det var riktigt tråkigt för vi körde hänga gubbe hela lektionen... sen så hade vi fotbollsprofil vilket är lika roligt varenda gång. Sen mot kvällen så hade vi combat som hela laget går på, riktigt roligt är detdär man kan lära sig självförsvar, boxas men vi är där framför allt för att bli starkare.

idag så har jag också varit i skolan ochbörjade kl kvart i 10 vilket jag gör varenda fredag med hemkunskap och idag var det rotfruktsgrateng, MUMS. NOOOOTT. Det var jätte äckligt, sen så hade vi matte och sen SO. Sen efter skolan så stack emma till mig också spela vi ett jätte roligt pang pang spel. nu gick hon nyss hem för hon skulle packa till sm imorgon, lycka till där. Och sen imorgon ska faktiskt jag också iväg till någon håla där wilmas farmor och farfar har en stuga, så där ska jag tillbringa min lördag med wilmis danne och henne farmor och farfar , YEEEEYYY.
Detta  var allt jag hade att säga nu /// kram m 

Falta o tempo em que todos nós queríamos.

RSS 2.0